ESTI CONECTAT !

0753376987

Iasi, ROMANIA

filmariiasi.ro 2017 (c) Privacy policy

filmare, nunta, iasi, filmare nunta, filmare nunta iasi, filmare full hd la nunti in iasi, video nunta, video, nuntidslr, filmare nunta cu dslr, filmare ultra hd 4K

DSLR muvie

Sfaturi utile pentru nunta ta!

Organizarea unui eveniment atat de important pentru tine, asa cum este nunta, nu poate fi lasata la voia intamplarii. Daca te mobilizezi tu sifamilia ta, fiind foarte atenta la detalii, s-ar putea sa iasa o nuntareusita. Catre o nunta perfecta tind specialistii in organizarea unor astfel de evenimente, adica firmele la care poti apela contra cost.

 

 

 

Fie ca apelezi la o firma specializata, fie ca iti organizezi singur nunta, iti voi arata cativa pasi care te vor ajuta in sarcina ta. Trebuiesa stii de la inceput ca daca te ocupi singur, vei iesi mai ieftin dar poate vei scapa ceva din vedere. Apeland insa la firme specializate, s-ar putea sa te cam coste. Desi preturile societatilor organizatoare de nunti pot fi adaptate in functie de bugetul fiecaruia.

 

 

 

Cum alegeti firma potrivita?

 

In alegerea firmei potrivite este indicat sa luati in considerare urmatoarele aspecte:

 

Intai de toate asigurati-va ca agentia va va oferi serviciile cele mai bune la pretul respectiv si ca dau dovada de profesionalism in abordarea subiectului.

 

Nu va costa nimic sa incercati si va pot oferi sugestii si sfaturi utile.

 

 

 

Dupa logodna e cazul sa anuntati casatoria si rudelor, care pot venisi ele cu idei bune. Decideti singuri cand si unde doriti sa aiba loccasatoria si petrecerea de dupa. Nu ar strica sa vedeti si cat se va lungilista invitatilor. Stabiliti daca vreti sa faceti in aceeasi zi si nuntasi cununia civila sau separat, pentru ca lucrurile se mai schimba putin.Uitati-va intr-un calendar religios si vedeti daca in perioada candvreti sa faceti nunta se pot oficia casatorii (in post ele nu se fac).Calculati "bugetul" necesar pentru casatorie, petrecere, haine, luna demiere, flori, muzica, fotograf, tort si alte cheltuieli.

 

Imediat ce s-a fixat data nuntii, faceti rezervarea pentru locul undeva fi petrecerea. Pentru un grup mai mare de 200 de oameni, rezervareaar trebui facuta chiar cu un an inainte. Daca invitati un grup mai mic,8-10 luni in avans ar fi de ajuns.

 

Daca doriti  un fotograf, un cameraman sau un DJ, ar trebui sava interesati cu 4-6 luni inainte. Atentie la amanunte de genul: ce aparatura folosesc, daca au un studiou/birou unde puteti avea discutii si puteti vedea si ce aparatura folosesc, sa nu aveti neplacuta surpriza in ziua nunti ca vin cu aparatura de amator sau una spun si alta fac. Aveti grija sa incheiati un contract de prestari servicii. Mare atentie, pe net oricine poate fi oricine, cateva poze "lucrate"sau furate de la altii si gata, e fotograf!  Lunile de vara sunt foarte aglomeratesi daca nu faceti din timp rezervarea la restaurant s-ar putea sa numai gasiti locuri.

 

 

 

Din acest moment planul nuntii tale poate va fi realizat impreuna cuspecialistii unei agentii. Daca doriti sa apelati la un serviciu decatering, este momentul sa va decideti asupra unuia si sa hotarati careva fi meniul, dar si bugetul necesar.

 

Mireasa ar trebui sa isi caute deja o rochie si un voal. Sau poate mergeti la croitor pentru o rochie la comanda... oricum ar fi, sfatul nostrueste sa nu spuneti data exacta a nuntii - mai bine spuneti ca este cu3-4 saptamani mai devreme, in caz ca dati peste un croitor nepunctual.Mirele ar trebui sa se intereseze pentru costum.

 

Comandati invitatiile si ganditi-va daca doriti si alte surprize pentruinvitati (servetele inscriptionate, un cutit mai mare pentru tort sau pahare de sampanie speciale)... Aranjati detaliile lunii de miere cu oagentie de turism.

 

 

 

Ce trebuie sa faceti cu 3-6 luni inaintea casatoriei:

 

- procurarea obiectelor necesare ceremoniei

 

- cumpararea verighetelor

 

- finalizarea listei de invitati

 

- comandarea invitatiilor

 

- adresarea si transmiterea invitatiilor (de preferinta personal pentrurudele care locuiesc in acelasi oras cu voi; multi pot veni doar pentruca va plac pe voi ca pereche)

 

- achizitionarea altor accesorii ale tinutei de gala

 

- alegerea cadoului ce va fi oferit de mire miresei si respectiv demireasa mirelui

 

- realizarea unei liste de melodii preferate

 

- alegerea melodiei primului dans sau a taierii tortului

 

 

 

Cu 1-3 luni inainte...

 

- comandarea modelului de tort

 

- obtinerea unor programari la saloane de cosmetica

 

- obtinerea confirmarilor (legate de luna de miere, tinuta de gala,etc.)

 

- programarea la Oficiul Starii Civile (sau cu doar doua saptamaniinainte, in functie de regulile stabilite la fiecare sector)

 

 

 

Cu 1-2 saptamani inainte...

 

- aranjati garderoba pentru luna de miere

 

- anuntati la serviciu ca urmeaza sa va luati liber

 

- luati legatura cu invitatii care nu si-au confirmat prezenta pentrua va asigura ca vor veni sau nu

 

- pregatiti in plicuri banii pentru ceremonie, biserica, petrecere sicelelalte servicii

 

- mireasa ar trebui sa isi ia deja rochia, iar mirele si cavalerul deonoare ar trebui sa puna la punct detaliile privind costumele pe carele vor purta.

 

 

Casa de piatra!

 
X

foloseste parola pt. a intra!

Wrong password.